Brygger: Per Harald Mathisen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen (sydtysk) OG: 1050 FG: 1010 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 13,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2800 gr. Hvetemalt 1700 gr Pilsnermalt 360 gr. Vienna 110 gr. Caramunic 2 23 gr. Caraffa 2 [B]Humle og krydder[/B] 17,5 gr. Hallertau Mittelfruh 5 % 60 min 10,5 gr. Hallertau Mittelfruh 5 % 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 44 grader 20 min. 66 grader 40 min Utmesk 74 grader 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 380 Gjærmengde: 2 pk. Informasjon om gjæring: Gjæret 31 dager på 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. oktober 2019 Flasket: 24. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F