Brygger: Per Harald Mathisen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen (sydtysk)
OG: 1050
FG: 1010
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 13,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2800 gr. Hvetemalt
1700 gr Pilsnermalt
360 gr. Vienna
110 gr. Caramunic 2
23 gr. Caraffa 2

[B]Humle og krydder[/B]
17,5 gr. Hallertau Mittelfruh 5 %   60 min
10,5 gr. Hallertau Mittelfruh 5 %   15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
44 grader 20 min.
66 grader 40 min
Utmesk 74 grader 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 380
Gjærmengde: 2 pk.
Informasjon om gjæring:
Gjæret  31 dager på 19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. oktober 2019
Flasket: 24. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F