Brygger: Jan Henrik Jørgensen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8A Dry stout OG: 1,050 FG: 1,010 Mengde vørter: 11,0l Mengde ferdig øl: 9,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 46,1 Beregnet farge: 84,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter 35% Golden Promise 25.2% Flaked Barley 4.2% Carabrown Malt 4.2% Caramel Pils 4.2% Crystal Dark 3.5% Roasted Barley 2.8% Black Malt 2.1% Chocolate Malt 2.1% [B]Humle og krydder[/B] Bramling Cross 20g/60min Fuggle 10g/60min EKG 20g/10min [B]Andre ingredienser[/B] Langevatn adjusted for Dry Stout. 1ea. Protafloc 1tsp Yeast Nutrient 10ml Clarity Ferm [B]Meskeinformasjon[/B] Mash 66degC/90min Mash Out 76degC/15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP004/WLP007 Gjærmengde: 1pkg of each Informasjon om gjæring: Start at 17degC and let it rise to 19degC hold for 3 days. Let it rise to 22degC and hold for 10days. [B]Kommentarer[/B] Natural carbonation in Keg with 500g Molasses Sugar, with Spunding valve set at 2.3vol/20degC. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. september 2018 Flasket: 19. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N