Brygger: Kristine Bakken Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1075 FG: 1015 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,8% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 39 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt 6,7 kg Hvetemalt 0,5 kg Spesial B 0,4 kg Carafa 2 80 g Belgisk candy sirup D-90 Sukker 0,4 kg [B]Humle og krydder[/B] Styrian Goldings 55 gr AA 5.2 Styrian Goldings 20 gr AA 5,2 [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring 2,5 gr Kalk 5 g Calsium klorid 2,5 gr Gips 2,5 gr Baking soda 2,5 gr [B]Meskeinformasjon[/B] 63 C 120 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 530 Gjærmengde: 2pk Informasjon om gjæring: Gjærstarter utregnet etter mr.malty [B]Kommentarer[/B] Tilsatte 1.5 g rehydrert safale us-05 ved flasking [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. november 2018 Flasket: 13. desember 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N