Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1064 FG: 1012 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 45 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3333g Pilsner Malt 476g Munich Malt 20EBC 476g Wheat Malt 238g Aroma Malt 143g Cara Munich II 95g Special X 450g Candi Syrup D-180 [B]Humle og krydder[/B] 20g Magnum 12,5% @ 60 min 20g Saaz 3,4% @ 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 min 77 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP550 Gjærmengde: Ca 250 mrd celler Informasjon om gjæring: Pitch på 18 Free rise til 22 Totalt 2 uker. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. august 2017 Flasket: 8. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N