Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin
OG: 1064
FG: 1012
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 45 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3333g Pilsner Malt
476g Munich Malt 20EBC
476g Wheat Malt
238g Aroma Malt
143g Cara Munich II
95g Special X
450g Candi Syrup D-180

[B]Humle og krydder[/B]
20g Magnum 12,5% @ 60 min
20g Saaz 3,4% @ 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60 min
77 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP550
Gjærmengde: Ca 250 mrd celler
Informasjon om gjæring:
Pitch på 18
Free rise til 22
Totalt 2 uker.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. august 2017
Flasket: 8. september 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N