Brygger: Tomas Ottosson Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1088 FG: 1016 Mengde vørter: 18,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 9,5% Beregnet IBU: 45,0 Beregnet farge: 65 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4000 gr Castle ale malt 550 gr Abbey ale malt 300 gr Chocolate malt 200 gr Cara gold 700 gr Rørsukker [B]Humle og krydder[/B] 30 gr East kent golding 60 min 30 gr EKG 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 40 grader 30 min. 68 grader 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 530 Gjærmengde: 200 Informasjon om gjæring: Fra 2 liter starter [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. mars 2019 Flasket: 4. april 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N