Brygger: Tomas Ottosson
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1088
FG: 1016
Mengde vørter: 18,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 9,5%
Beregnet IBU: 45,0
Beregnet farge: 65 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4000 gr Castle ale malt 
  550 gr Abbey ale malt 
  300 gr Chocolate malt
  200 gr Cara gold 
  700 gr Rørsukker

[B]Humle og krydder[/B]
30 gr East kent golding 60 min
30 gr EKG 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
40 grader 30 min.
68 grader 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 530
Gjærmengde: 200
Informasjon om gjæring:
Fra 2 liter starter

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. mars 2019
Flasket: 4. april 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N