Brygger: Knut Olav Øverby
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,064
FG: 1,010
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 58,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale
Maris Otter
Vienna
Munich

[B]Humle og krydder[/B]
Centennial
Mosaic
Amarillo

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min på 65,4 grader - Herms

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP095
Gjærmengde: 1pakke på 3 liter st
Informasjon om gjæring:
1pk på 3L starter, deretter forkultur

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. juli 2019
Flasket: 6. september 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F