Brygger: Frank Dåstøl
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1,050
FG: 1,009
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5kg pils
0,5 pale
0,3 havre flak

[B]Humle og krydder[/B]
35 Hallertau mitt. 4,5 60min
20 Hallertau mit 4,5  10min
56 Spalter Select 3,6 10min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63 grader 80 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: 1,5"/ml
Informasjon om gjæring:
8 grader 3 dager
13 grader 20 dager
20 grader og så 0 i to dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. juli 2018
Flasket: 5. august 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N