Brygger: Frank Dåstøl Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1,050 FG: 1,009 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5kg pils 0,5 pale 0,3 havre flak [B]Humle og krydder[/B] 35 Hallertau mitt. 4,5 60min 20 Hallertau mit 4,5 10min 56 Spalter Select 3,6 10min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 grader 80 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: 1,5"/ml Informasjon om gjæring: 8 grader 3 dager 13 grader 20 dager 20 grader og så 0 i to dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. juli 2018 Flasket: 5. august 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N