Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1078 FG: 1022 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 43 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7,2 kg Munich Malt 2,1 kg Pilsner Malt 600g Cara Munich II 100g Carafa Special I [B]Humle og krydder[/B] 20g Magnum 10,2%aa @ 60 min 20g Hallertauer Mittelfruh 4%aa @ 30 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 62 grader i 60 min 76 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 5dl frisk slurry Informasjon om gjæring: Pitch på 7 grader, gjæret på 9. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. oktober 2017 Flasket: 16. oktober 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F