Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1078
FG: 1022
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 7,3%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 43 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7,2 kg Munich Malt
2,1 kg Pilsner Malt
600g Cara Munich II
100g Carafa Special I

[B]Humle og krydder[/B]
20g Magnum 10,2%aa @ 60 min
20g Hallertauer Mittelfruh 4%aa @ 30 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
62 grader i 60 min
76 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 5dl frisk slurry
Informasjon om gjæring:
Pitch på 7 grader, gjæret på 9.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 31. oktober 2017
Flasket: 16. oktober 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F