Brygger: Espen Westum Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,079 FG: 1,019 Mengde vørter: 42,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 7,8% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 8,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt, Maltet Havre, Flaket Havre, Golden Light DME (Briess). [B]Humle og krydder[/B] Galaxy [B]Andre ingredienser[/B] Kalsiumsulfat, Kalsiumklorid, Magnesiumsulfat og Melkesyre [B]Meskeinformasjon[/B] 68°C i 90min og 78°C i 5min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1318 Gjærmengde: 4 pakker Informasjon om gjæring: 20°C i 3 dager, 21°C i 7 dager og 2°C i 4 dager (Cold Crash) [B]Kommentarer[/B] Skal oppbevares kaldt. Nytes best ved 10-12°C [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. august 2018 Flasket: 8. september 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F