Brygger: Espen Westum
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,079
FG: 1,019
Mengde vørter: 42,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 7,8%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 8,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt, Maltet Havre, Flaket Havre, Golden Light DME (Briess).

[B]Humle og krydder[/B]
Galaxy

[B]Andre ingredienser[/B]
Kalsiumsulfat, Kalsiumklorid, Magnesiumsulfat og Melkesyre

[B]Meskeinformasjon[/B]
68°C i 90min og 78°C i 5min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1318
Gjærmengde: 4 pakker
Informasjon om gjæring:
20°C i 3 dager, 21°C i 7 dager og 2°C i 4 dager (Cold Crash)

[B]Kommentarer[/B]
Skal oppbevares kaldt. Nytes best ved 10-12°C

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. august 2018
Flasket: 8. september 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F