Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5I Amerikansk barley wine OG: 1108 FG: 1020 Mengde vørter: 38,0l Mengde ferdig øl: 35,0l Alkoholstyrke: 11,5% Beregnet IBU: 100,0 Beregnet farge: 46 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 12 kg Palemalt 2 kg Munichmalt 1 kg Rugmalt 600g Cara Munich 2 200g Special B 200g Sjokolademalt 500g Melasse 500g Hvetespraymalt 600g sukker [B]Humle og krydder[/B] 46g Pekko @ 60 min 100g Centennial @ 15 min 50g Centennial @ WP 50g Columbus @ WP 50g Simcoe@ WP 50g Centennial tørrhumle 50g Columbus tørrhumle 50g Simcoe tørrhumle [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 grader i 90 min 72 grader i 20 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 1pk i 2x 4l starter Informasjon om gjæring: 14 dager på 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. november 2020 Flasket: 4. januar 2021 Filtrert: Nei Karbonering: N