Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5I Amerikansk barley wine
OG: 1108
FG: 1020
Mengde vørter: 38,0l
Mengde ferdig øl: 35,0l
Alkoholstyrke: 11,5%
Beregnet IBU: 100,0
Beregnet farge: 46 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
12 kg Palemalt
2 kg Munichmalt
1 kg Rugmalt
600g Cara Munich 2
200g Special B
200g Sjokolademalt
500g Melasse
500g Hvetespraymalt
600g sukker

[B]Humle og krydder[/B]
46g Pekko @ 60 min
100g Centennial @ 15 min
50g Centennial @ WP
50g Columbus @ WP
50g Simcoe@ WP
50g Centennial tørrhumle
50g Columbus tørrhumle
50g Simcoe tørrhumle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63 grader i 90 min
72 grader i 20 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 1pk i 2x 4l starter
Informasjon om gjæring:
14 dager på 19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. november 2020
Flasket: 4. januar 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: N