Brygger: Erik Nygaard Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 9E Imperial stout) Ekstra ingredienser: OG: 1,098 FG: 1,021 Mengde vørter: 300,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 11,0% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 141 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Byggmalt, hvetemalt, kandissirup, havregryn. [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Delvis dobbelmesket for høy gjærbarhet, delvis mesket for høy gjærbarhet. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: westmalle+guinnes Gjærmengde: Sånn ca passe Informasjon om gjæring: Primærgjæring med varierende grad av temperaturkontroll, deretter delvis lang sekundærgjæring på eikefat helt uten temperaturkontroll. [B]Kommentarer[/B] Mer detaljerte beskrivelser om fremgangsmåte og oppskrift finnes på norbryggforumet. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. juni 2018 Flasket: 7. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F