Brygger: Erik Nygaard
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13C Trelagret øl (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1,098
FG: 1,021
Mengde vørter: 300,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 11,0%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 141 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Byggmalt, hvetemalt, kandissirup, havregryn.

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Delvis dobbelmesket for høy gjærbarhet, delvis mesket for høy gjærbarhet.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: westmalle+guinnes
Gjærmengde: Sånn ca passe
Informasjon om gjæring:
Primærgjæring med varierende grad av temperaturkontroll, deretter delvis lang sekundærgjæring på eikefat helt uten temperaturkontroll.

[B]Kommentarer[/B]
Mer detaljerte beskrivelser om fremgangsmåte og oppskrift finnes på norbryggforumet.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. juni 2018
Flasket: 7. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F