Brygger: Steffen Selnes Karlsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,079 FG: 1,016 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 8,3% Beregnet IBU: 18,0 Beregnet farge: 31 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt (munich, pilsner, cara, melanoiden) [B]Humle og krydder[/B] 45 hallertauer mittelfrueh ved 60 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Først og fremst et helvete. Startet på 50 grader. Hevet over tid til 65. Så til 71. Mash out på 77. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: Starter fra 2 rør Informasjon om gjæring: 10 grader i 7 dager. 17 grader i 9 dager. Cold crash i 6 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. desember 2017 Flasket: 24. oktober 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F