Brygger: Steffen Selnes Karlsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,079
FG: 1,016
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 8,3%
Beregnet IBU: 18,0
Beregnet farge: 31 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt (munich, pilsner, cara, melanoiden)

[B]Humle og krydder[/B]
45 hallertauer mittelfrueh ved 60 min.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Først og fremst et helvete. 

Startet på 50 grader. Hevet over tid til 65. Så til 71. Mash out på 77.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: Starter fra 2 rør
Informasjon om gjæring:
10 grader i 7 dager. 17 grader i 9 dager. Cold crash i 6 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. desember 2017
Flasket: 24. oktober 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F