Brygger: Anders Sivertsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 3C Doppelbock) Ekstra ingredienser: Allspice, Muskat og Kardemomme OG: 1084 FG: 1028 Mengde vørter: 35,0l Mengde ferdig øl: 22,5l Alkoholstyrke: 7,4% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 42 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3kg Mørk Munich 3kg RedX 2kg Melanoidin 2kg Vienna [B]Humle og krydder[/B] 15g Green Bullet 12,9% - 60min 20g Green Bullet 12,9% - 15Min 0,5ts Allspice - 5min 0,5ts Kardemomme - 5min 0,5ts Muskat - 5min [B]Andre ingredienser[/B] 0,5stk Whirlfloc - 15min 1ts Wyeast gjørnæring - 15min [B]Meskeinformasjon[/B] 65c - 70min 69c - 20min 77c - 5min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: Ca. 800 milliarder Informasjon om gjæring: To stegs starter på en pakke gjær 2+4L. 9-12c - 14dager 12-18c - 2dager 18C - 2dager 18-4c - 3dager 4c - 10 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. mars 2018 Flasket: 20. april 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N