Brygger: Anders Sivertsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydret øl (basistype 3C Doppelbock)
Ekstra ingredienser: Allspice, Muskat og Kardemomme
OG: 1084
FG: 1028
Mengde vørter: 35,0l
Mengde ferdig øl: 22,5l
Alkoholstyrke: 7,4%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 42 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3kg Mørk Munich
3kg RedX
2kg Melanoidin
2kg Vienna

[B]Humle og krydder[/B]
15g Green Bullet 12,9% - 60min
20g Green Bullet 12,9% - 15Min
0,5ts Allspice - 5min
0,5ts Kardemomme - 5min
0,5ts Muskat - 5min

[B]Andre ingredienser[/B]
0,5stk Whirlfloc - 15min
1ts Wyeast gjørnæring - 15min

[B]Meskeinformasjon[/B]
65c - 70min
69c - 20min
77c - 5min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: Ca. 800 milliarder
Informasjon om gjæring:
To stegs starter på en pakke gjær 2+4L.
9-12c - 14dager
12-18c - 2dager
18C - 2dager
18-4c - 3dager
4c - 10 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. mars 2018
Flasket: 20. april 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N