Brygger: Eirik Nygård Molund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9D Baltisk porter
OG: 1090
FG: 1019
Mengde vørter: 37,0l
Mengde ferdig øl: 34,0l
Alkoholstyrke: 9,5%
Beregnet IBU: 49,0
Beregnet farge: 80 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
i kilo;
Best pilsenmalt	4
Best Munich malt	5
Best Munich mørk malt	5
Crisp Crystal 100	0,5
Crisp Crystal 150	0,5
Crisp brown 120-150	0,6
Crisp chocolate 1000	0,3
Muscovadosukker 1

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum FWH	20G	14,1%	

Magnum	30G	14,1%	60min

Hallertauer Mittelfruh	100G	5,0%	20min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65C i 90min
78C i 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830 slurry
Gjærmengde: usikker
Informasjon om gjæring:
Vørter ble satt oppå gjærkaken etter en pils, usikker mengde.

8C i fem dager
10C i to dager
12C i to dager
16C i to uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. mai 2018
Flasket: 20. juni 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N