Brygger: Eirik Nygård Molund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1090 FG: 1019 Mengde vørter: 37,0l Mengde ferdig øl: 34,0l Alkoholstyrke: 9,5% Beregnet IBU: 49,0 Beregnet farge: 80 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] i kilo; Best pilsenmalt 4 Best Munich malt 5 Best Munich mørk malt 5 Crisp Crystal 100 0,5 Crisp Crystal 150 0,5 Crisp brown 120-150 0,6 Crisp chocolate 1000 0,3 Muscovadosukker 1 [B]Humle og krydder[/B] Magnum FWH 20G 14,1% Magnum 30G 14,1% 60min Hallertauer Mittelfruh 100G 5,0% 20min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65C i 90min 78C i 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 slurry Gjærmengde: usikker Informasjon om gjæring: Vørter ble satt oppå gjærkaken etter en pils, usikker mengde. 8C i fem dager 10C i to dager 12C i to dager 16C i to uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. mai 2018 Flasket: 20. juni 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N