Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1050 FG: 1013 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 44 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich Malt 15 EBC 5600 g Aroma Malt 150 EBC 500 g Carafa Special I 900 EBC 200 g Cane Sugar (light) 20 EBC 168 g [B]Humle og krydder[/B] Perle 7.4 % 35 g 60 min Saaz 3.1 % 15 g 10 min Hallertauer Mittelfruh 3.8 % 15 g 1 min [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering ala Dunkel. En kork Lactol. pH ca 5.4. Irish Moss Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] Mash step 68 °C 60 min Mash step 78 °C 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 German Bock Gjærmengde: Starter på 4 liter Informasjon om gjæring: Fermentation WLP833 German Bock Lager Yeast 9 °C 14 days Lagering No yeast added 20 °C 2 days Fermentation No yeast added 9 °C 5 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. april 2020 Flasket: 26. april 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N