Brygger: Morten Sevland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,048 FG: 1,010 Mengde vørter: 33,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 38,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2.2 kg - Pale Ale Finest Maris Otter 5 EBC (4... 2 kg - Pilsner 3.3 EBC (43.8%) 230 g - Caramel Pils 5 EBC (5%) 91 g - Melanoidin 70 EBC (2%) 50 g - Acidulated 6 EBC (1.1%) [B]Humle og krydder[/B] 60 min - 10 g - Centennial - 8.5% (9 IBU) 10 min - 15 g - Amarillo - 9.2% (6 IBU) 10 min - 15 g - Centennial - 8.5% (6 IBU) 5 min - 20 g - Amarillo - 9.2% (5 IBU) 5 min - 20 g - Centennial - 8.5% (5 IBU) Hop Stand 15 min hopstand @ 80 °C 15 min - 35 g - Amarillo - 9.2% (4 IBU) 15 min - 35 g - Centennial - 8.5% (3 IBU) [B]Andre ingredienser[/B] Mash - 5.8 g - Calcium Chloride (CaCl2) Mash - 5.4 g - Epsom Salt (MgSO4) Mash - 5.8 g - Gypsum (CaSO4) [B]Meskeinformasjon[/B] 65 °C - 60 min - Temperature 75 °C - 10 min - Mash Out [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 1 pkg Informasjon om gjæring: 12.5 day ramp from 18 °C to 22 °C 1.5 days at 22 °C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. juni 2021 Flasket: 27. august 2021 Filtrert: Nei Karbonering: F