Brygger: Håkon Bugge Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,063 FG: 7 Mengde vørter: 52,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 10,3% Beregnet IBU: 150,0 Beregnet farge: 238 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Best Munich Malt - 7.0 kg Crisp Black Malt - 0.8 kg Weyermann Carafa Spesial I - 0.8 kg Crisp Rug Malt - 0.8 kg Crisp Chevallier Malt - 0.8 kg Best Caramel Aromatic Malt - 0.8 kg Flaket havre (umaltet) - 0.8 kg Crisp Torrified Wheat (knust) - 0.8 kg [B]Humle og krydder[/B] What Time Alpha Gram Chinook FWH 11.7 42 Chinook FWH 11.1 58 Columbus Cryo FWH 25.3 50 Centennial 15 8.5 100 Amarillo Cryo 5 13.5 30 [B]Andre ingredienser[/B] Sukkerlake av 4 kg Demerara tilsatt etter stormgjæring [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grd 60 min 78 grd 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 Gjærmengde: Slurry Informasjon om gjæring: 3 uker på ca 21 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. desember 2019 Flasket: 22. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N