Brygger: Håkon Bugge
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,063
FG: 7
Mengde vørter: 52,0l
Mengde ferdig øl: 48,0l
Alkoholstyrke: 10,3%
Beregnet IBU: 150,0
Beregnet farge: 238 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Best Munich Malt - 7.0 kg
Crisp Black Malt - 0.8 kg
Weyermann Carafa Spesial I - 0.8 kg
Crisp Rug Malt - 0.8 kg
Crisp Chevallier Malt - 0.8 kg
Best Caramel Aromatic Malt - 0.8 kg
Flaket havre (umaltet) - 0.8 kg
Crisp Torrified Wheat (knust)  - 0.8 kg

[B]Humle og krydder[/B]
What	Time	Alpha	Gram
Chinook	FWH	11.7	42
Chinook	FWH	11.1	58
Columbus Cryo	FWH	25.3	50
Centennial	15	8.5	100
Amarillo Cryo	5	13.5	30

[B]Andre ingredienser[/B]
Sukkerlake av 4 kg Demerara tilsatt etter stormgjæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grd 60 min
78 grd 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP013
Gjærmengde: Slurry
Informasjon om gjæring:
3 uker på ca 21 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. desember 2019
Flasket: 22. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N