Brygger: Tomas Ottosson
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1073
FG: 1008
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 8,5%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6500 g Ale malt castle
  400 g rørsukker lys

[B]Humle og krydder[/B]
30 g East kent golding 60 min
30 g Ekg

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
40 grader 30 min
67 grader 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530 Abbey Ale
Gjærmengde: 200
Informasjon om gjæring:
Fra 2 liter gjærstarter

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. februar 2019
Flasket: 7. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N