Brygger: Tomas Ottosson Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1073 FG: 1008 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 8,5% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6500 g Ale malt castle 400 g rørsukker lys [B]Humle og krydder[/B] 30 g East kent golding 60 min 30 g Ekg [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 40 grader 30 min 67 grader 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Abbey Ale Gjærmengde: 200 Informasjon om gjæring: Fra 2 liter gjærstarter [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. februar 2019 Flasket: 7. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N