Brygger: Finn Berger
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2F Schwarzbier
OG: 1,053
FG: 1,016
Mengde vørter: 32,0l
Mengde ferdig øl: 27,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 54 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt
3,00 kg pilsnermalt
2,00 kg mørkt münchenermalt
0,50 kg lyst münchenermalt
0,75 kg DRC 300
0,35 kg Carafa Special II

[B]Humle og krydder[/B]
Humle
30 gr Premiant 9% @ 60
30 gr Saaz 3% @ 10
30 gr Saaz 3% @ 5

[B]Andre ingredienser[/B]
2 ts kalsiumsulfat
2 ts kalsiumklorid

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 + 72 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: w-34/70
Gjærmengde: 500 milliarder celle
Informasjon om gjæring:
12 grader + 16 grader til diacetylrast

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med vørter

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. desember 2019
Flasket: 20. desember 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N