Brygger: Øyvind F. Tvedten Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1050 FG: 1013 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 38,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,75 kg Best Pale malt 0,25 Best Munic Dark 0,25 Best Vienna 0,25 kg Cara Pils/Dextrine [B]Humle og krydder[/B] 5 g Citra (60 min) 50 g Citra (20 min Wirlpool 85C) 40 g Cryo Citra (20 min Wirlpool 85C). 110 g Cryo Citra, 45 g Citra, tørrhumle 7 dager 2 pk Safale US-05 [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring, 1 ss5.2 buffer. 3 ts CASO4 1 fellingstablett. og sukker til karbonering tilsatt før cold crash og flasking [B]Meskeinformasjon[/B] 65 C i 75 min, 78 C 10 min (utmesk), skylling [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 2 pk tørrgj Informasjon om gjæring: 14 dager 18 C, [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. desember 2018 Flasket: 13. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N