Brygger: Asgeir Ruud Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1,050 FG: 1,008 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,5l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt, maisflak. [B]Humle og krydder[/B] Saaz, Hallertau Mittelfruh, Magnum. [B]Andre ingredienser[/B] 5 ml melkesyre tilsatt mesk. Whirlfloc og gjærnæring tilsatt i kok. [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 67 C i 1 time. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentis Saflager W Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: Gjæret på 12 C i 1 uke, deretter gradvis økt temperatur med 1 C per dag opp til 18 C, holdt i 3 dager, deretter cold crash og tilsatt gelatin for klarning. [B]Kommentarer[/B] Et forsøk på å brygge noe i nærheten av Peroni Nastro Azzurro. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. april 2020 Flasket: 10. mai 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N