Brygger: Asgeir Ruud
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1,050
FG: 1,008
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,5l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt, maisflak.

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz, Hallertau Mittelfruh, Magnum.

[B]Andre ingredienser[/B]
5 ml melkesyre tilsatt mesk.
Whirlfloc og gjærnæring tilsatt i kok.

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 67 C i 1 time.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fermentis Saflager W
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 12 C i 1 uke, deretter gradvis økt temperatur med 1 C per dag opp til 18 C, holdt i 3 dager, deretter cold crash og tilsatt gelatin for klarning.

[B]Kommentarer[/B]
Et forsøk på å brygge noe i nærheten av Peroni Nastro Azzurro.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. april 2020
Flasket: 10. mai 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N