Brygger: Hans Petter Kristoffersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1,046 FG: 1,010 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 8,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] -pils malt -hvete malt -cara munich [B]Humle og krydder[/B] Aurora Saaz [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesking 62 grader 1 time Utmelding 72 grader 15 min Skylling 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP. 029 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 2 pakker gjær satt gjærstarter med vørter. Gjæret på fermantasaurus i 15 grader. [B]Kommentarer[/B] Medbrygger May Jorun Røkenes [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. januar 2020 Flasket: 10. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N