Brygger: Hans Petter Kristoffersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1,046
FG: 1,010
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 8,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
-pils malt
-hvete malt
-cara munich

[B]Humle og krydder[/B]
Aurora
Saaz

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesking 62 grader 1 time
Utmelding 72 grader 15 min 
Skylling 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP. 029
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
2 pakker gjær satt gjærstarter med vørter. 
Gjæret på fermantasaurus i 15 grader.

[B]Kommentarer[/B]
Medbrygger May Jorun Røkenes

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. januar 2020
Flasket: 10. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N