Brygger: Øystein Bjorøy
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13C Trelagret øl (basistype 9B Amerikansk barley wine)
Ekstra ingredienser: 0,5 kg kane sugar
OG: 1,100
FG: 1,020
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 12,0%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 27,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
32% Pale malt
33% Vienna
3% Amber
5% Hvete
6% Biscuit
5% Cara Pils
1% Crystal Gold
3% Cara Aromatic
0,5 kg Cane Sugar

[B]Humle og krydder[/B]
EKG
Fuggle
Styrian Goldings
Eikesmak fra fatlagring

[B]Andre ingredienser[/B]
Lagret på eikefat i tre uker før den ble overført på corneliusfat

[B]Meskeinformasjon[/B]
Dobbeltmesk der jeg tappet av ca 10l som jeg lot koke ned til ca 4 liter mens andre meskerunde gikk. 
Mesketemp 67 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1068
Gjærmengde: ca 1,5l slurry
Informasjon om gjæring:
Slurry fra et Ingefærøl
Gjæret på ca20 grader i tre uker

[B]Kommentarer[/B]
Var opprinnelig flasket på 0.33 flasker, men på grunn av at dere nå bare skal ha 0.5 så er flaskene tømt tilbake på et corneliusfat for så å bli flasket på nytt.
Håper ikke dette har forringet smaken

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. november 2018
Flasket: 23. juni 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N