Brygger: Øystein Bjorøy Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 9B Amerikansk barley wine) Ekstra ingredienser: 0,5 kg kane sugar OG: 1,100 FG: 1,020 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 12,0% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 27,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 32% Pale malt 33% Vienna 3% Amber 5% Hvete 6% Biscuit 5% Cara Pils 1% Crystal Gold 3% Cara Aromatic 0,5 kg Cane Sugar [B]Humle og krydder[/B] EKG Fuggle Styrian Goldings Eikesmak fra fatlagring [B]Andre ingredienser[/B] Lagret på eikefat i tre uker før den ble overført på corneliusfat [B]Meskeinformasjon[/B] Dobbeltmesk der jeg tappet av ca 10l som jeg lot koke ned til ca 4 liter mens andre meskerunde gikk. Mesketemp 67 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1068 Gjærmengde: ca 1,5l slurry Informasjon om gjæring: Slurry fra et Ingefærøl Gjæret på ca20 grader i tre uker [B]Kommentarer[/B] Var opprinnelig flasket på 0.33 flasker, men på grunn av at dere nå bare skal ha 0.5 så er flaskene tømt tilbake på et corneliusfat for så å bli flasket på nytt. Håper ikke dette har forringet smaken [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. november 2018 Flasket: 23. juni 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N