Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1,099
FG: 1,029
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 10,2%
Beregnet IBU: 47,0
Beregnet farge: 37 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9 kg pale
350g crystal
300g special b

[B]Humle og krydder[/B]
45g fuggles 60 min 
29g ekg 60 min 
10g magnum 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 60 min 
75 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp013
Gjærmengde: 3 pk og 3L starter
Informasjon om gjæring:
14 dager 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. februar 2018
Flasket: 16. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F