Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1,099 FG: 1,029 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 10,2% Beregnet IBU: 47,0 Beregnet farge: 37 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9 kg pale 350g crystal 300g special b [B]Humle og krydder[/B] 45g fuggles 60 min 29g ekg 60 min 10g magnum 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 60 min 75 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp013 Gjærmengde: 3 pk og 3L starter Informasjon om gjæring: 14 dager 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. februar 2018 Flasket: 16. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F