Brygger: Svein Erik Kvamsdal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,068 FG: 1,014 Mengde vørter: 48,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 9,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5.5 kg (37.3%) — Golden Promise 5 kg (33.9%) — Pilsen Malt 3 kg (20.3%) —Wheat Blanc 1 kg (6.8%) — Barley, Flaked [B]Humle og krydder[/B] 100 g (7 IBU) — Azacca 13.2% — Aroma — 30 min hopstand @ 75 °C 100 g (7 IBU) — Citra 13.2% — Aroma — 30 min hopstand @ 75 °C 100 g — Mosaic 11.4% — Dry Hop — 8 days 200 g — Strata 15.3% — Dry Hop — 4 days 200 g — BRU-1 14.5% — Dry Hop — 3 days 200 g — Citra 13.2% — Dry Hop — 2 days [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustert, Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] Mash — 69 °C — 60 min Mash Out — 77 °C — 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand Verdant Gjærmengde: 200 billion cells Informasjon om gjæring: Primary — 18 °C — 1 days Primary — 19 °C — 1 days Primary — 20 °C — 5 days Tørrhumling runde 2 og 3 — 17 °C — 5 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. mai 2020 Flasket: 20. mai 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F