Brygger: Svein Erik Kvamsdal
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,068
FG: 1,014
Mengde vørter: 48,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 9,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5.5 kg (37.3%) — Golden Promise 
5 kg (33.9%) —  Pilsen Malt 
3 kg (20.3%) —Wheat Blanc
1 kg (6.8%) — Barley, Flaked

[B]Humle og krydder[/B]
100 g (7 IBU) — Azacca 13.2% — Aroma — 30 min hopstand @ 75 °C
100 g (7 IBU) — Citra 13.2% — Aroma — 30 min hopstand @ 75 °C
100 g — Mosaic 11.4% — Dry Hop — 8 days
200 g — Strata 15.3% — Dry Hop — 4 days
200 g — BRU-1 14.5% — Dry Hop — 3 days
200 g — Citra 13.2% — Dry Hop — 2 days

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustert,
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash  — 69 °C — 60 min
Mash Out — 77 °C — 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Lallemand Verdant
Gjærmengde: 200 billion cells
Informasjon om gjæring:
Primary — 18 °C — 1 days
Primary — 19 °C — 1 days
Primary — 20 °C — 5 days
Tørrhumling runde 2 og 3 — 17 °C — 5 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. mai 2020
Flasket: 20. mai 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F