Brygger: Øystein Kalvatn Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,107 FG: 1,023 Mengde vørter: 18,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 11,36% Beregnet IBU: 63,0 Beregnet farge: 147 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 62.8% Pale malt 8.1% Munich 25 ebc 8.1% CaraHell 5.8% Melanoidin 5% Chocolate 4.2% Flaka havre 3% Roasted barley 3% Special B [B]Humle og krydder[/B] 60g Magnum @ 60 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 65C 10min @ 78c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Skarekveik Gjærmengde: Stor neve tørka Informasjon om gjæring: Pitch @ 32C Stigning til 36C FG nådd på 4 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. januar 2019 Flasket: 27. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F