Brygger: Øystein Kalvatn
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,107
FG: 1,023
Mengde vørter: 18,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 11,36%
Beregnet IBU: 63,0
Beregnet farge: 147 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
62.8% Pale malt
8.1% Munich 25 ebc
8.1% CaraHell 
5.8% Melanoidin
5% Chocolate
4.2% Flaka havre
3% Roasted barley
3% Special B

[B]Humle og krydder[/B]
60g Magnum @ 60

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 65C 
10min @ 78c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Skarekveik
Gjærmengde: Stor neve tørka
Informasjon om gjæring:
Pitch @ 32C 
Stigning til 36C 
FG nådd på 4 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. januar 2019
Flasket: 27. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F