Brygger: Anders Gjørwad Hagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1,053 FG: 1,013 Mengde vørter: 29,0l Mengde ferdig øl: 27,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Vienna 4,1kg Munich dark 1,1kg Pilsner 0,7kg Melanoidin 0,15kg Acidulated 0,12kg Black malt 0,03kg [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Magnum 24g @60min Hallertauer Mittelfrüh 15g @15min [B]Andre ingredienser[/B] CaCl2, CaSO4, MgSO4, NaHCO3 [B]Meskeinformasjon[/B] 65*C->66*C->72*C->Utmesk [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 3,5L starter Informasjon om gjæring: 8*C->10*C->15*C->17*C->Coldcrash [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. mars 2019 Flasket: 25. april 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F