Brygger: Anders Gjørwad Hagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2B Wiener
OG: 1,053
FG: 1,013
Mengde vørter: 29,0l
Mengde ferdig øl: 27,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Vienna 4,1kg
Munich dark 1,1kg
Pilsner 0,7kg
Melanoidin 0,15kg
Acidulated 0,12kg
Black malt 0,03kg

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Magnum 24g @60min
Hallertauer Mittelfrüh 15g @15min

[B]Andre ingredienser[/B]
CaCl2, CaSO4, MgSO4, NaHCO3

[B]Meskeinformasjon[/B]
65*C->66*C->72*C->Utmesk

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 3,5L starter
Informasjon om gjæring:
8*C->10*C->15*C->17*C->Coldcrash

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 31. mars 2019
Flasket: 25. april 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F