Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1060 FG: 1010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 49,0 Beregnet farge: 19 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 7 EBC 6700 g Crystal Malt 135 EBC 175 g Cara Pils 37 EBC 100 g Honey 40 EBC 400 g Flaked Oats 4 EBC 500 g [B]Humle og krydder[/B] Chinook 12.6 % 15 g 10 min Centennial 10.0 % 15 g 10 min Simcoe 13.0 % 25 g 10 min Amarillo 8.7 % 25 g 10 min Amarillo 8.7 % 50 g Whirlpool Simcoe 13.0 % 50 g Whirlpool Columbus 16.0 % 25 g Whirlpool Simcoe 13.0 % 25 g Whirlpool Simcoe 13.0 % 75 g Dry Hop Simcoe 13.0 % 50 g Dry Hop Tørrhumles på dag 2 og dag 6. [B]Andre ingredienser[/B] CaSO4 (meskevann): 10 gram (Kalsiumsulfat (gips)) Cacl12. 10 gram. Juster pH til 5,2 ved Ca en halv kork Lactol. [B]Meskeinformasjon[/B] Mash step 66 °C 60 min Mashout 78 °C 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1318 London Ale III Gjærmengde: Liten starter Informasjon om gjæring: Fermentation 1318 London Ale III 19 °C 3 days Fermentation No yeast added 20 °C 11 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. januar 2020 Flasket: 18. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N