Brygger: John Petter Reinertsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,044
FG: 0,999
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 37,3
Beregnet farge: 5,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4 kg pilsner malt
0,5 kg hvete

[B]Humle og krydder[/B]
33 gr Target 60 min
10 gr Goldings 15 min
31 gr Goldings 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlflock, Wyeast gjærnæring.
Kalsiumklorid og gips i mesk og skyllevann, pluss melkesyre i mesk.

[B]Meskeinformasjon[/B]
20,5 liter 65 grader 75 min
72 grader 10 min
17 liter skyll 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: BE-134
Gjærmengde: 1 pk. tørrgjær
Informasjon om gjæring:
24 grader, litt varmere på slutten.

[B]Kommentarer[/B]
Fatet 24/7, overført med beergun til flaske 28/8.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. juni 2020
Flasket: 24. juli 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F