Brygger: John Petter Reinertsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,044 FG: 0,999 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 37,3 Beregnet farge: 5,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4 kg pilsner malt 0,5 kg hvete [B]Humle og krydder[/B] 33 gr Target 60 min 10 gr Goldings 15 min 31 gr Goldings 2 min [B]Andre ingredienser[/B] Whirlflock, Wyeast gjærnæring. Kalsiumklorid og gips i mesk og skyllevann, pluss melkesyre i mesk. [B]Meskeinformasjon[/B] 20,5 liter 65 grader 75 min 72 grader 10 min 17 liter skyll 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: BE-134 Gjærmengde: 1 pk. tørrgjær Informasjon om gjæring: 24 grader, litt varmere på slutten. [B]Kommentarer[/B] Fatet 24/7, overført med beergun til flaske 28/8. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. juni 2020 Flasket: 24. juli 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F