Brygger: Thorbjørn Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1,053
FG: 1,010
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 7,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,1 kg Best pils malt 90,7%
210 gr. Crisp caramalt 4,7%
210 gr. Flaket mais 4,7%%

[B]Humle og krydder[/B]
20 gr. Saaz og 15 gr.  Hallertauer mittelfruh @ 60, 15 og 5 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
Supermoss 6 gr. 
Gjærnæring 3,5 gr. 
Vannjust.
Cacl2 1,52gr + 1,47gr. 
Mgso4 1,57gr. + 1,52gr. 
Caso4 1,57gr. + 1,52gr. 
4 ml lactol

[B]Meskeinformasjon[/B]
63°c 90 min
78°c 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S-189
Gjærmengde: 2 pk.
Informasjon om gjæring:
10°c 1 dag
12°c 9 dager
13°c 3 dager
15°c 2 dager
18°c 1 dag
12°c 6 dager
2°c 8 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. januar 2020
Flasket: 2. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F