Brygger: Thorbjørn Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1,053 FG: 1,010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 7,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,1 kg Best pils malt 90,7% 210 gr. Crisp caramalt 4,7% 210 gr. Flaket mais 4,7%% [B]Humle og krydder[/B] 20 gr. Saaz og 15 gr. Hallertauer mittelfruh @ 60, 15 og 5 min. [B]Andre ingredienser[/B] Supermoss 6 gr. Gjærnæring 3,5 gr. Vannjust. Cacl2 1,52gr + 1,47gr. Mgso4 1,57gr. + 1,52gr. Caso4 1,57gr. + 1,52gr. 4 ml lactol [B]Meskeinformasjon[/B] 63°c 90 min 78°c 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S-189 Gjærmengde: 2 pk. Informasjon om gjæring: 10°c 1 dag 12°c 9 dager 13°c 3 dager 15°c 2 dager 18°c 1 dag 12°c 6 dager 2°c 8 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. januar 2020 Flasket: 2. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F