Brygger: John Sveinsson Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1058 FG: 1020 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 65 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Amber Brown [B]Humle og krydder[/B] EKG [B]Andre ingredienser[/B] Whirfloc Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 62 grader 20 min 70 grader 20 min 77 grader 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nottingham ale Gjærmengde: 22 gr Informasjon om gjæring: 20 grader 15 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. mai 2019 Flasket: 10. juni 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N