Brygger: John Sveinsson
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1058
FG: 1020
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 65 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Amber
Brown

[B]Humle og krydder[/B]
EKG

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirfloc
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
62 grader 20 min
70 grader 20 min
77 grader 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Nottingham ale
Gjærmengde: 22 gr
Informasjon om gjæring:
20 grader 15 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. mai 2019
Flasket: 10. juni 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N