Brygger: Joar Eitrheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12A Gueuze lambic OG: 1048 FG: 1008 Mengde vørter: 52,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 18,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Wheat malt [B]Humle og krydder[/B] Cascade (Old) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65c 60min 78c 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wild Yeast Gjærmengde: 1pk Informasjon om gjæring: 18c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. desember 2018 Flasket: 15. juni 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N