Brygger: Joar Eitrheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12A Gueuze lambic
OG: 1048
FG: 1008
Mengde vørter: 52,0l
Mengde ferdig øl: 48,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 18,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Wheat malt

[B]Humle og krydder[/B]
Cascade (Old)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65c 60min
78c 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wild Yeast
Gjærmengde: 1pk
Informasjon om gjæring:
18c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. desember 2018
Flasket: 15. juni 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N