Brygger: Kåre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 1,063 FG: 1,013 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 89 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt 4100 g Black Malt 300 g Dark Crystal 300g Crystal Rye 500 g Rye Malt 1400 g Roasted Rye Malt 300g Cara Red 300g [B]Humle og krydder[/B] Challenger 7.6% 19 g 60 min Centennial 10.0 % 19 g 60 min East Kent Golding 4.4 % 40 g 10 min [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering: Mæsk 18L, Gisp, 3, cacl. 3, natron 3.5 Skyld: 20 L. 3,7 Ml mælkesyre. [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: starter Informasjon om gjæring: 5 dager i 18 grader. 10 dager 20 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. desember 2018 Flasket: 27. desember 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F