Brygger: Kåre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8E Moderne porter og stout
OG: 1,063
FG: 1,013
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 89 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt 4100 g
Black Malt 300 g
Dark Crystal 300g
Crystal Rye 500 g
Rye Malt 1400 g
Roasted Rye Malt 300g
Cara Red 300g

[B]Humle og krydder[/B]
Challenger 7.6% 19 g 60 min
Centennial 10.0 % 19 g 60 min
East Kent Golding 4.4 % 40 g 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering:
Mæsk 18L, Gisp, 3, cacl. 3, natron 3.5
Skyld: 20 L. 3,7 Ml mælkesyre.

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: starter
Informasjon om gjæring:
5 dager i 18 grader. 10 dager 20 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. desember 2018
Flasket: 27. desember 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F