Brygger: Pål Heide Kielland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,049
FG: 1,007
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 31,0
Beregnet farge: 9,1 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Golden Promise Thomas Fawcett 4.5 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Mandarina Bavaria 7.6%
20 g 60 min
25g 10 min
30g hopstand 75C 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1 g — Baking Soda (NaHCO3) — Mash
5 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mash
2 g — Epsom Salt (MgSO4) — Mash
5 g — Gypsum (CaSO4) — Mash

[B]Meskeinformasjon[/B]
67C 60 min
77C 10 min
28l No sparge

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp001
Gjærmengde: slurry + starter
Informasjon om gjæring:
ca 200 mrd celler
19.5C i 7 dager
20.5C i 7 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. november 2019
Flasket: 29. november 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N