Brygger: Pål Heide Kielland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,049 FG: 1,007 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 31,0 Beregnet farge: 9,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Golden Promise Thomas Fawcett 4.5 kg [B]Humle og krydder[/B] Mandarina Bavaria 7.6% 20 g 60 min 25g 10 min 30g hopstand 75C 15 min [B]Andre ingredienser[/B] 1 g — Baking Soda (NaHCO3) — Mash 5 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mash 2 g — Epsom Salt (MgSO4) — Mash 5 g — Gypsum (CaSO4) — Mash [B]Meskeinformasjon[/B] 67C 60 min 77C 10 min 28l No sparge [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp001 Gjærmengde: slurry + starter Informasjon om gjæring: ca 200 mrd celler 19.5C i 7 dager 20.5C i 7 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. november 2019 Flasket: 29. november 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N