Brygger: Petter Buhagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1062
FG: 1007
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,5l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5500g Pilsner Malt
260g Vienna Malt
260g Cara Munich I 90 EBC
260g Wheat Malt
100g Munich Malt 15EBC

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Golding, 5,8%, 35g, 60 min kok, 26,5 IBU. 
Fuggle, 5%, 15g, 5 min kok, 1,6 IBU.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash-in: 45°C med 21 liter vann.
55°C i 10 min.
65°C i 60 min.
71°C i 5 min.
77°C i 5 min.
Skylte med 12 liter vann 78°C.
Koketid: 75 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP565
Gjærmengde: 2pk, 1,8 l starter
Informasjon om gjæring:
21°C i 1 dag
24°C i 2 dager
26°C i 9 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. oktober 2018
Flasket: 6. november 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N