Brygger: Petter Buhagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1062 FG: 1007 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,5l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5500g Pilsner Malt 260g Vienna Malt 260g Cara Munich I 90 EBC 260g Wheat Malt 100g Munich Malt 15EBC [B]Humle og krydder[/B] East Kent Golding, 5,8%, 35g, 60 min kok, 26,5 IBU. Fuggle, 5%, 15g, 5 min kok, 1,6 IBU. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mash-in: 45°C med 21 liter vann. 55°C i 10 min. 65°C i 60 min. 71°C i 5 min. 77°C i 5 min. Skylte med 12 liter vann 78°C. Koketid: 75 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP565 Gjærmengde: 2pk, 1,8 l starter Informasjon om gjæring: 21°C i 1 dag 24°C i 2 dager 26°C i 9 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. oktober 2018 Flasket: 6. november 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N