Brygger: Morten Sagen-Sivertsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,066
FG: 1,014
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 7,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsen Malt
Hvete Malt
Flaket Havre
Sukker(sukrose)
Melkesukker(laktose)

[B]Humle og krydder[/B]
Citra
Mosaic

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering:
Laktol
Calcium Chloride
Gypsum

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader 85 min
78 grader 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Lallemand new Englan
Gjærmengde: 3 pakker
Informasjon om gjæring:
4 dager 20 grader
6 dager 21 grader
4 dager 2 grader

[B]Kommentarer[/B]
Ingen gumle tilsatt i kok. 
Hopstand ved 80 grader
tørrhumlet to ganger.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. januar 2022
Flasket: 20. februar 2022
Filtrert: Nei
Karbonering: F