Brygger: Morten Sagen-Sivertsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,066 FG: 1,014 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 7,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsen Malt Hvete Malt Flaket Havre Sukker(sukrose) Melkesukker(laktose) [B]Humle og krydder[/B] Citra Mosaic [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering: Laktol Calcium Chloride Gypsum [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader 85 min 78 grader 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand new Englan Gjærmengde: 3 pakker Informasjon om gjæring: 4 dager 20 grader 6 dager 21 grader 4 dager 2 grader [B]Kommentarer[/B] Ingen gumle tilsatt i kok. Hopstand ved 80 grader tørrhumlet to ganger. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. januar 2022 Flasket: 20. februar 2022 Filtrert: Nei Karbonering: F