Brygger: Daniel Golten Andersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12E Berliner weisse
OG: 1,032
FG: 1,006
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 2,9%
Beregnet IBU: 5,0
Beregnet farge: 5,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1.5 kg (44.5%) — Weyermann pilsner malt 
1.5 kg (44.5%) — BestMalz Wheat Malt 
120 g (3.6%) — BestMalz Acidulated 
100 g (3%) — Crisp Torrefied Wheat

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfrueh

[B]Andre ingredienser[/B]
Calcium Chloride (CaCl2) 33% 
Epsom Salt (MgSO4) — Mash
Gypsum (CaSO4)

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 63c i 60 min
Kokt i 15min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Philly Sour
Gjærmengde: 22g
Informasjon om gjæring:
14 dager ved 20c.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. juni 2020
Flasket: 15. juli 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F