Brygger: Daniel Golten Andersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12E Berliner weisse OG: 1,032 FG: 1,006 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 2,9% Beregnet IBU: 5,0 Beregnet farge: 5,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1.5 kg (44.5%) — Weyermann pilsner malt 1.5 kg (44.5%) — BestMalz Wheat Malt 120 g (3.6%) — BestMalz Acidulated 100 g (3%) — Crisp Torrefied Wheat [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfrueh [B]Andre ingredienser[/B] Calcium Chloride (CaCl2) 33% Epsom Salt (MgSO4) — Mash Gypsum (CaSO4) [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 63c i 60 min Kokt i 15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Philly Sour Gjærmengde: 22g Informasjon om gjæring: 14 dager ved 20c. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. juni 2020 Flasket: 15. juli 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F