Brygger: Helge Brakstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4H Irsk rød OG: 1,060 FG: 1,010 Mengde vørter: 23,5l Mengde ferdig øl: 22,5l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Thomas Fawcett Pale Malt, Maris Otter Weyermann Caraamber Thomas Fawcett Red Crystal Malt Thomas Fawcett Roasted Barley [B]Humle og krydder[/B] East Kent Goldings (EKG) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 °C — 75 min 77 °C — 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentis US-05 Gjærmengde: 2 pkg. Informasjon om gjæring: 18 °C — 5 days 20 °C — 9 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. januar 2020 Flasket: 16. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F