Brygger: Helge Brakstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4H Irsk rød
OG: 1,060
FG: 1,010
Mengde vørter: 23,5l
Mengde ferdig øl: 22,5l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 30 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Thomas Fawcett Pale Malt, Maris Otter
Weyermann Caraamber
Thomas Fawcett Red Crystal Malt
Thomas Fawcett Roasted Barley

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Goldings (EKG)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 °C — 75 min
77 °C — 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fermentis US-05
Gjærmengde: 2 pkg.
Informasjon om gjæring:
18 °C — 5 days
20 °C — 9 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. januar 2020
Flasket: 16. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F