Brygger: Maria & Idar Burheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1050
FG: 1010
Mengde vørter: 17,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Safale US-05 (0,5 pose)
Champagnegjær (beholder)
0,5kg sukker (til lake)

[B]Humle og krydder[/B]
130g Saaz
100g Cascade
100g Northern brewer

[B]Andre ingredienser[/B]
Pilsnermalt (85%)
Hvetemalt (10%)
Caramalt (5%)

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 C i 90 min
Først 16l vann, så skylling 2x
Fylt på 6l vann, kokt opp
1x skyll
Fylt på 2l vann + Saaz->kokt opp
20 min mesk + 1 siste skylling

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale+Champagne
Gjærmengde: 1,5 beholder
Informasjon om gjæring:
+500g sukker kokt opp i 1,5l vann
Gjæret i 1,5 mnd (heftig den første uken!)

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. mars 2020
Flasket: 9. mai 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N