Brygger: Maria & Idar Burheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1050 FG: 1010 Mengde vørter: 17,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Safale US-05 (0,5 pose) Champagnegjær (beholder) 0,5kg sukker (til lake) [B]Humle og krydder[/B] 130g Saaz 100g Cascade 100g Northern brewer [B]Andre ingredienser[/B] Pilsnermalt (85%) Hvetemalt (10%) Caramalt (5%) [B]Meskeinformasjon[/B] 65 C i 90 min Først 16l vann, så skylling 2x Fylt på 6l vann, kokt opp 1x skyll Fylt på 2l vann + Saaz->kokt opp 20 min mesk + 1 siste skylling [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale+Champagne Gjærmengde: 1,5 beholder Informasjon om gjæring: +500g sukker kokt opp i 1,5l vann Gjæret i 1,5 mnd (heftig den første uken!) [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. mars 2020 Flasket: 9. mai 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N