Brygger: Stein Ivar Elstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,079 FG: 1,015 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 8,4% Beregnet IBU: 71,2 Beregnet farge: 120,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Chocolate Caramel/crystal Flaked wheat Roasted Barley Flaked Rye [B]Humle og krydder[/B] Chinook Centennial [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader 60min 78 grad 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: New world strong ale Gjærmengde: 2pk tørrgjær Informasjon om gjæring: 18 grader 2 uker 2,5 uke på eikefat (nytt fat) 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. juni 2018 Flasket: 3. august 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N