Brygger: Stein Ivar Elstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,079
FG: 1,015
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 8,4%
Beregnet IBU: 71,2
Beregnet farge: 120,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale
Chocolate
Caramel/crystal
Flaked wheat
Roasted Barley
Flaked Rye

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook
Centennial

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader 60min
78 grad 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: New world strong ale
Gjærmengde: 2pk tørrgjær
Informasjon om gjæring:
18 grader 2 uker
2,5 uke på eikefat (nytt fat) 18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. juni 2018
Flasket: 3. august 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N