Brygger: Jan Henrik Jørgensen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1F Norsk pilsner butikk-klasse OG: 1,042 FG: 1,008 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 4,5% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt, 100% [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer, 36 IBU@60min [B]Andre ingredienser[/B] 1ea Protofloc 1ea Servomyces 1ea Yeast Nutrient 10ml Clarity Ferm [B]Meskeinformasjon[/B] Protein Rest, 55degC@10min Mash, 63degC@60min Mash, 70degC@15min Mash Out, 76degC@15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Cara AJL1522 Gjærmengde: 4L Starter Informasjon om gjæring: Pitched yeast at 8degC, free rise to 11degC and kept for 21days. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. januar 2020 Flasket: 20. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N