Brygger: Jan Henrik Jørgensen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1F Norsk pilsner butikk-klasse
OG: 1,042
FG: 1,008
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 4,5%
Beregnet IBU: 36,0
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt, 100%

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer, 36 IBU@60min

[B]Andre ingredienser[/B]
1ea Protofloc
1ea Servomyces
1ea Yeast Nutrient
10ml Clarity Ferm

[B]Meskeinformasjon[/B]
Protein Rest, 55degC@10min
Mash, 63degC@60min
Mash, 70degC@15min
Mash Out, 76degC@15min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Cara AJL1522
Gjærmengde: 4L Starter
Informasjon om gjæring:
Pitched yeast at 8degC, free rise to 11degC and kept for 21days.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. januar 2020
Flasket: 20. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N