Brygger: Tore Wickstrøm
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse)
Ekstra ingredienser: Lime og Sitron pure
OG: 1047
FG: 1010
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 38,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Ekstra pale pilsner
Hvete malt
Hvete flak
Sour malt
Sitron og lime pure

[B]Humle og krydder[/B]
Centenial, citra og mosaic

[B]Andre ingredienser[/B]
3 gram Asapartan K

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05 og sourpithc
Gjærmengde: 22g + 5 g
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 18 grader
Tilsatt fruktpuré etter stormgjæring

[B]Kommentarer[/B]
Kjelesyrnet 2 dager med sourpitch
På 36 grader

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. februar 2020
Flasket: 29. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N