Brygger: Tore Wickstrøm Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse) Ekstra ingredienser: Lime og Sitron pure OG: 1047 FG: 1010 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 38,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Ekstra pale pilsner Hvete malt Hvete flak Sour malt Sitron og lime pure [B]Humle og krydder[/B] Centenial, citra og mosaic [B]Andre ingredienser[/B] 3 gram Asapartan K [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 og sourpithc Gjærmengde: 22g + 5 g Informasjon om gjæring: Gjæret på 18 grader Tilsatt fruktpuré etter stormgjæring [B]Kommentarer[/B] Kjelesyrnet 2 dager med sourpitch På 36 grader [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. februar 2020 Flasket: 29. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N