Brygger: Lars Helge Hanssen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,100
FG: 1,024
Mengde vørter: 67,5l
Mengde ferdig øl: 56,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 40,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
11,25 kg pilsnermalt
8,52 kg Münchener malt
1,18 kg Carapils
1 kg caramunic
0,26 carafa III

[B]Humle og krydder[/B]
45 g Columbus (60 min)
45g Hall. Mittelfruh (30 min)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader 60 min 50 l vatn
75 Grader mash out 15 min
Skylling 35 l 82 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: w34/70
Gjærmengde: 160 gram
Informasjon om gjæring:
Primary 10 grader 5 dager
Primary 13 grader 1 dag
Primary 17 grader 1 dag
Primary 19 grader 1 dag
CC 4 grader 5 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. september 2019
Flasket: 16. oktober 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N