Brygger: Lars Helge Hanssen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,100 FG: 1,024 Mengde vørter: 67,5l Mengde ferdig øl: 56,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 40,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 11,25 kg pilsnermalt 8,52 kg Münchener malt 1,18 kg Carapils 1 kg caramunic 0,26 carafa III [B]Humle og krydder[/B] 45 g Columbus (60 min) 45g Hall. Mittelfruh (30 min) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader 60 min 50 l vatn 75 Grader mash out 15 min Skylling 35 l 82 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: w34/70 Gjærmengde: 160 gram Informasjon om gjæring: Primary 10 grader 5 dager Primary 13 grader 1 dag Primary 17 grader 1 dag Primary 19 grader 1 dag CC 4 grader 5 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. september 2019 Flasket: 16. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N