Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1057
FG: 1010
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 70,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2020-01-3

[B]Humle og krydder[/B]
4 mL HopShot  	60	min	
Hallertauer Mittelfruh	5.0	%	49	g	30	min	
Hallertauer Mittelfruh	5.0	%	49	g	10	min

[B]Andre ingredienser[/B]
Belgisk gjær
CaSO4 (meskevann): 3 gram
CaCl2 (meskevann): 6 gram

IrishMoss, 1 ts
Gjærnæring, 1/2 ts.

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash step	67	°C	60	min	
Mash step	72	°C	20	min	
Utmesk	78	°C	10	min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 3787 Trappist High
Gjærmengde: 2
Informasjon om gjæring:
Fermentation	3787 Trappist High Gravity	19	°C	3	days	
Fermentation	No yeast added	20	°C	3	days	
Fermentation	No yeast added	25	°C	8 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. desember 2019
Flasket: 3. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N