Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1057 FG: 1010 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 70,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2020-01-3 [B]Humle og krydder[/B] 4 mL HopShot 60 min Hallertauer Mittelfruh 5.0 % 49 g 30 min Hallertauer Mittelfruh 5.0 % 49 g 10 min [B]Andre ingredienser[/B] Belgisk gjær CaSO4 (meskevann): 3 gram CaCl2 (meskevann): 6 gram IrishMoss, 1 ts Gjærnæring, 1/2 ts. [B]Meskeinformasjon[/B] Mash step 67 °C 60 min Mash step 72 °C 20 min Utmesk 78 °C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 3787 Trappist High Gjærmengde: 2 Informasjon om gjæring: Fermentation 3787 Trappist High Gravity 19 °C 3 days Fermentation No yeast added 20 °C 3 days Fermentation No yeast added 25 °C 8 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. desember 2019 Flasket: 3. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N