Brygger: Jens Erik Jacobsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1,054 FG: 1,012 Mengde vørter: 13,0l Mengde ferdig øl: 8,13l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 31,0 Beregnet farge: 4,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils malt Flaket hvete [B]Humle og krydder[/B] Goldings East Kent humle Saaz humle Koriander Søtt appelsin skall [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Stegmesking: 52 grader 15 min. 66 grader 60 min. 70 grader 10 min. 76 grader 5 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP400 Gjærmengde: 40 ml Informasjon om gjæring: 18 grader 4 dager 22 grader 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. desember 2019 Flasket: 12. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N