Brygger: Jens Erik Jacobsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1,054
FG: 1,012
Mengde vørter: 13,0l
Mengde ferdig øl: 8,13l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 31,0
Beregnet farge: 4,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils malt
Flaket hvete

[B]Humle og krydder[/B]
Goldings East Kent humle
Saaz humle
Koriander
Søtt appelsin skall

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Stegmesking:
52 grader 15 min.
66 grader 60 min.
70 grader 10 min.
76 grader 5 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP400
Gjærmengde: 40 ml
Informasjon om gjæring:
18 grader 4 dager
22 grader 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. desember 2019
Flasket: 12. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N