Brygger: Joar Eitrheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1083 FG: 1008 Mengde vørter: 48,0l Mengde ferdig øl: 44,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 116,0 Beregnet farge: 23 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Rye Wheat Munich Oats [B]Humle og krydder[/B] Simcoe Chinook Nelson Sauvin Centennial [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65c - 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 3pk Informasjon om gjæring: 21c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. januar 2019 Flasket: 27. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F