Brygger: Joar Eitrheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1083
FG: 1008
Mengde vørter: 48,0l
Mengde ferdig øl: 44,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 116,0
Beregnet farge: 23 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale
Rye
Wheat
Munich
Oats

[B]Humle og krydder[/B]
Simcoe
Chinook
Nelson Sauvin
Centennial

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65c - 60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 3pk
Informasjon om gjæring:
21c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. januar 2019
Flasket: 27. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F