Brygger: Helge Brakstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,052 FG: 1,011 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 23,5l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 26,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Thomas Fawcett Pale Malt, Maris Otter Brewferm Munich Malt 1 Brewferm Cara Crystal Brewferm Special B Thomas Fawcett Pale Chocolate Malt [B]Humle og krydder[/B] Citra Amarillo El Dorado [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 °C — 60 min 76 °C — 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentis US-05 Gjærmengde: 2 pkg. Informasjon om gjæring: 18 °C — 5 days 20 °C — 9 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. november 2019 Flasket: 17. desember 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F