Brygger: Helge Brakstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1,052
FG: 1,011
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 23,5l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 26,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Thomas Fawcett Pale Malt, Maris Otter 
Brewferm Munich Malt 1
Brewferm Cara Crystal 
Brewferm Special B
Thomas Fawcett Pale Chocolate Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Citra 
Amarillo
El Dorado

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 °C — 60 min
76 °C — 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fermentis US-05
Gjærmengde: 2 pkg.
Informasjon om gjæring:
18 °C — 5 days
20 °C — 9 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. november 2019
Flasket: 17. desember 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F