Brygger: Trond Rasmussen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1064 FG: 1016 Mengde vørter: 11,5l Mengde ferdig øl: 9,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 44,0 Beregnet farge: 38 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Bohemian pilsner 68 % Munich 1 10 % Biscuit 4 % Roasted Barley 2 % Cara Munich 90ebc 9% Cara/crystal 210 ebc 2 % Red X 1.1 % Havremalt 0.8 % [B]Humle og krydder[/B] Chinook 32 IBU 45 minutter Citra 6.5 IBU 10 minutter Amarillo 4.7 IBU 10 min 18 gram Citra WP 70 grader 10 minutter 10 gram Amarillo WP 70 grader 10 minutter [B]Andre ingredienser[/B] 2 g CaCl2 i mesk 2.7 g CaSO4 i mesk 1.5 g CaCl2 i skyllevann 2 g CaSO4 i skyllevann [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 80 minutter. 72 grader i 20 minutter. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 1 pk. Informasjon om gjæring: 19 grader [B]Kommentarer[/B] Karbonert med 5.5 gram sukker pr liter [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. juni 2021 Flasket: 18. juli 2021 Filtrert: Nei Karbonering: N