Brygger: Trond Rasmussen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1064
FG: 1016
Mengde vørter: 11,5l
Mengde ferdig øl: 9,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 44,0
Beregnet farge: 38 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Bohemian pilsner 68 %
Munich 1 10 %
Biscuit 4 %
Roasted Barley 2 %
Cara Munich 90ebc 9%
Cara/crystal 210 ebc 2 %
Red X 1.1 %
Havremalt 0.8 %

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook 32 IBU 45 minutter
Citra 6.5 IBU 10 minutter
Amarillo 4.7 IBU 10 min
18 gram Citra WP 70 grader 10 minutter
10 gram Amarillo WP 70 grader 10 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]
2 g CaCl2 i mesk
2.7 g CaSO4 i mesk

1.5 g CaCl2 i skyllevann
2 g CaSO4 i skyllevann

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 80 minutter.
72 grader i 20 minutter.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 1 pk.
Informasjon om gjæring:
19 grader

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med 5.5 gram sukker pr liter

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. juni 2021
Flasket: 18. juli 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: N