Brygger: Trond Rasmussen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1076
FG: 1008
Mengde vørter: 13,0l
Mengde ferdig øl: 11,0l
Alkoholstyrke: 9,0%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3.5 kg pilsnermalt
0.3 Kg Carapils
0.39 Kg Munich 25 ebc
0.25 Kg Carahell 25 ebc
0.04 Kg Carafa 2 811 ebc
0.25 Kg hjemmelaget Candisirup Amber

[B]Humle og krydder[/B]
Fuggles 27 gram kokes i 60 minutter
Vanguard 11 gram 15 kokes i 15 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]
2 gram CaCl2 og 1 gram CaSO4 i meskevann
1 gram CaCl2 og 0.6 gram CaSO4 i skyllevann

[B]Meskeinformasjon[/B]
Meskes på 63 grader i 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wyeast 3711
Gjærmengde: 300 milliarder
Informasjon om gjæring:
Gjæres på rundt 20 grader i 26 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. mars 2018
Flasket: 25. april 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N