Brygger: Trond Rasmussen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1076 FG: 1008 Mengde vørter: 13,0l Mengde ferdig øl: 11,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.5 kg pilsnermalt 0.3 Kg Carapils 0.39 Kg Munich 25 ebc 0.25 Kg Carahell 25 ebc 0.04 Kg Carafa 2 811 ebc 0.25 Kg hjemmelaget Candisirup Amber [B]Humle og krydder[/B] Fuggles 27 gram kokes i 60 minutter Vanguard 11 gram 15 kokes i 15 minutter [B]Andre ingredienser[/B] 2 gram CaCl2 og 1 gram CaSO4 i meskevann 1 gram CaCl2 og 0.6 gram CaSO4 i skyllevann [B]Meskeinformasjon[/B] Meskes på 63 grader i 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wyeast 3711 Gjærmengde: 300 milliarder Informasjon om gjæring: Gjæres på rundt 20 grader i 26 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. mars 2018 Flasket: 25. april 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N