Brygger: Atle Askvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1,054 FG: 1,014 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 52 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt: Munich dark Vienna beztmalz Caramunich III Carafa special II Special X [B]Humle og krydder[/B] Humle: Hallertauer mittelfrueh Perle [B]Andre ingredienser[/B] Natron Kalsiumklorid Kalk Magnesium sulfat Gips Klarningsmiddel Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 52 grader - 10 min 64 grader - 45 min 78 grader - 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 500ml Informasjon om gjæring: 10 grader - 3 dager 13 grader - 1 dag 17 grader - 1 dag 19 grader - 2 dager 5 grader (CC) - 6 dager [B]Kommentarer[/B] Brygget av Rægir Kjøkkenbryggeri. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. november 2018 Flasket: 29. november 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N