Brygger: Atle Askvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1,054
FG: 1,014
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 52 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt:
Munich dark
Vienna beztmalz
Caramunich III
Carafa special II
Special X

[B]Humle og krydder[/B]
Humle:
Hallertauer mittelfrueh
Perle

[B]Andre ingredienser[/B]
Natron
Kalsiumklorid
Kalk
Magnesium sulfat
Gips

Klarningsmiddel
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
52 grader - 10 min
64 grader - 45 min
78 grader - 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 500ml
Informasjon om gjæring:
10 grader - 3 dager
13 grader - 1 dag
17 grader - 1 dag
19 grader - 2 dager
5 grader (CC) - 6 dager

[B]Kommentarer[/B]
Brygget av Rægir Kjøkkenbryggeri.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. november 2018
Flasket: 29. november 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N